maanantai 22. elokuuta 2011

Days 286-294

Leiriltä kotiinpaluuärrimurri kesyyntyi aika herkästi uusilla korkokengillä, joista olen oikeasti haaveillut koko kesän. Ihanat! Peeptoekiiloja piti päästä ulkoiluttamaan, joten niiden kaveriksi pääkallotoppia ja farkkuja. Oli kiva sää palailla kotiin!


Loman alku häämötti, joten kotona hengaillessa piti saada paikkoja kuntoon. Kotiasuna khakishortsit ja pitkä mustavalkoinen tunika ja seuraavana päivänä lahkeista käärityt puuvillahousut ja zombierock-toppi. 


sunnuntain juhlahumuun piti hiukan pukeutua, joten viimein vaihtelua kesän samoihin kotona- ja leirillähengailuun sopiviin asuihin. Pussihelmainen violetti satiinimekko, kukonaskelkuvioiset sukkahousut ja uudet peeptoet, jotka muuten eivät sovellu missään tapauksessa sukkahousujen kanssa. Oli hienoa huomata kyseinen seikka alttari lonksutellessa. Tätä kolinaa todisti kuitenkin se nelisensataa ihmistä..
Juhlahumusta selvitty ja taas leirille, tälläkertaa partioon, telttamajoitukseen ja keittiöön kokiksi. Vaatteiden pääasiallinen tehtävä oli selvitä päivästä, helle ja hella on aika totinen yhdistelmä sillointällöin. Partiossa vaihteli lähinnä eri t-paidat, shortsit ja polvihousut. Tässä kuvasaldo.







Yliväsynyt leiriläinen kuittaa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti