maanantai 22. elokuuta 2011

Day 299

Ja viimein koitti ihana viikonloppu. Suunta kohti Tampereen Mustalahtea, satamassa järjestettiin vintage-tori ja illalla burlesque show. Mainos kehotti pukeutumaan, joten innostuin koko kesän hyssyttelyn jälkeen ja kaivoin omia ja mummon kätköjä riemulla. Aittaa siivotessa löytyi pari ihanaa nahkalaukkua, jotka päätyivät samantien käyttöön. Päivätapahtumaan puin pilkullisen mekon, jonka alle toinen hame tyllialushameella tuomaan nostetta, aitasta löytynyt kapea kermanvalkoinen nahkavyö, hiuksiin etuheitto ja musta nahkakukilla koristeltu panta, jalkaan vintagehenkiset nahkaiset korkokengät, helmikorut ja 50-luvun nahkalaukku käsivarteen keikkumaan. Röyhelöreunainen pilkullinen sateenvarjo täydensi tihkusateisen päivän asun. Erikoispäivä myös innosti leikittelemään meikeillä ja rohkaistumaan uudelleen punaisen huulipunan kanssa.







Iltashown asua innoitti enemmän burlesque. Mekoksi lyhyt punainen tyllihelmainen pääkallo- ankkuri ja ruusukoristeltu hassutus, verkkosukkahousut, uudet korut ja päivätorilta löytynyt hauska nahkasta ja pitsistä rakennettu rannekoristus ja nahkainen punainen sormusruusu. Poseeraus on meillä ilmiselvästi verissä. :D




Ja ps. Esiintyjät ship ahoy! tapahtumassa olivat mahtavia, ihmiset laittautuneita ja iloisia. Ihan mielettömän kiva päivä mukavassa seurassa ja uusilla vesillä. Näitä lisää. Rakastan pukeutumista ja showta silloin tällöin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti