sunnuntai 21. elokuuta 2011

Days 254-263

Nyt anteeksi. Kesä oli kiva, ihan huippukiva, ja tekemistä on ollut sikapaljon. Niin paljon, että koneelle ei ole mitenkään ehtinyt säännöllisesti. Asukuvia en kuitenkaan ole unohtanut, en suinkaan. Ihan joka päivältä niitä ei ole, mutta lupaan ryhdistäytyä syksyn koittaessa ja joka tapauksessa kuvata 365 asua, vaikka siihen vähän yli vuosi tällaisen laiskottelun vuoksi kuluukin. Toivottavasti edes jotain, edes vähän kiinnostaa. Täältä kuvaoksennusta kesältä 2011, olkaa hyvät.
18.6. Käväistiin Provinssirockissa. Asuna vesisateiseen säätiedotteeseen luottaen violetit haisaappaat, itse suunniteltu ja malliteltu, ja kaverin ompelema maastokuviotaskuinen ja etuosistaan mustaa vakosamettia oleva hame, jonka helma on koristeltu mummon ikkunasta "lainatulla" pitsiverholla. Kaverina lempparihorrorpaita ja kymmenen vuotta hinguttu kettureppu, violettina. Ihanaa! Illan viiletessä tuunattu punkhuppari pääskyshihamerkein. Ja ei muuten satanut, yhtään! Tässä provinssisatoa:





Kotimatkalle päästiin  Pendulumin yleisömeren joukosta joskus yöllä, ja aamulla kutsui edustustehtävät töissä. Jäi kuvat ottamatta, tosin oikean vuorokauden puolelta ikuistettu festarivieras kurkkaa täältä peiton alta:

Lopenväsynyt rokkifiilistelijä hiipi töihin sunnuntaiaamuksi yhdeksään ja sieltä suoraan kahden yön leirille. Leirieleganssi oli totutunlaista:


Kotiin leiriltä palasi kuolemanväsynyt työntekijä ja rokkailija. Valokuvaamiseen panostaminen oli aika vahvanlaista. Lökövaatteet, collegepaidat ja trikoot dominoi kesäväsyneen perusvaatevalintoja. Voivoi, aika kaukana mietityistä kokonaisuuksista. 

Yksi välissä ollut kotipäivä ja taas itsekuvattua laatumatskua. Päällä polvihousut, Caring Hands helmet ja lörppäisä t-paita. 


Juhannuksena ohjelmassa oli vanhaa tuttua, järjestyksenvalvontaa Himoksen The Juhannuksen portilla. Kiva keltainen liivi miellyttää kovasti etenkin pieniä sinisiä lentäviä koppakuoriaisia. Kuralahkeiset goretexhousut ja Hennesin sporttimalliston t-paita ilmentää junttifestarin eleganssi riittämiin. Tässä kolmen päivän asukooste, jota kovalla sateella täydensi pääkallosateenvarjo. :D



Ja taaaas sunnuntaina väsytti törkeästi, jotain tekemistä saattoi olla 36 portilla seisotulla tunnilla ja ihmisille saman asian selittämisellä... Ihana sunnuntain turva-asu. Myssy, haaremihousut ja helppo t-paita väsymystä ja kylmää juhannusta vastaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti