maanantai 22. elokuuta 2011

Days 277-285

Oulusta paluu kesti junalla kauan ja tuskastutti. Maanantai meni lähinnä makoillessa ja näyttäessä miss piggyltä. Pyykkiä piti pestä, toinen rinkka oli purkamatta ja toinen yhdeksän päivän reissulaukku pakkaamatta. Ja pyykit pesemättä. Näin siinä sitten käy. Voi tsissus miltä sitä ihminen kotonaan näyttää. :DD


Ja 12.7. tiistaina koitti taas leirielämän arki, leirivaatteineen. Lähtiessä kotona pilkullinen mekko, neule ja kapteeni ankka edustamassa itseään. Leirillä illasta harmaat kangashousut, luurankohuppari ja sama neule. 

Leiripäivät jatkui keskiviikkona samalla neuleella ja housuilla. Ulkona oli yllättävän kylmää heinäkuuksi. Ilmeisesti iltaöisin kuvaaminen ei ole kovin järkevää.. :D




Torstainakin itseräpsitty kuva ei oikein paljasta koko asua, joskaan siinä ei ole mitään ihmeellistä. Ninjapaidan kaveriksi luurankohuppari ja polvihousut. Voi itku tätä mielikuvituksen ja vaihtelun määrää! Blogia aloittaessani en kyllä tullut ajatelleeksi kesän leiriputkia ja loputonta väsymystä niiden välissä.


Seuraavana päivänä paluu tuttuihin harmaisiin ihanan kevyisiin pystyraidallisiin kangashousuihin, kaveriksi horropaitaa. 

Seuraavan päivän asuna taas polvihousuja, crocsin fliflopeja, harmaa t-paita ja pääkallotoppi Gina Tricosta. Asusteena kännykkäpussi, johon mahtuu kaikki elintärkeä ja joka kulkee ihan aina mukana. 
Vierailupäivinä usein koitetaan edes teeskennellä, että leirillä ei eletä kuin pellossa. Musta rypytetyllä kaula-aukolla koristettu t-paita ja harmaa vakosamettihame päällä tuntui edes hetken siltä, että oli miettinyt kuinka pukeutua. :D

Paluu leirin arkeen, paluu rakkaisiin lököttelyvaatteisiin. Uusi maanantai otettiin vastaan polvihousuissa ja horrorpaidassa. 

Viimeisen kokonaisen leiripäivän vaatetus näyttää hämärältä jo kuvassakin. Ruskea raidallinen 3/4 hihainen trikoopaita, haaremihousut ja myssy. Eipä paljoa enemmän rentoa viikkoa voi asustaa. Huh.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti