maanantai 22. elokuuta 2011

Days 270-276

Arkiviikko, toimisto- ja suunnittelutyötä ja kotivaatteita. 4.7. maanantaina kuvan ottaminen venyi yöhön ja kiikkuvalla alustalla könöttäneen älypuhelimen itselaukaisijalle varpistelu ei kauheasti jaksanut kiinnostaa. Asuna tuikimielenkiintoinen harmaa puhvihihainen t-paita ja farkut.

Kaiken collegehousuissa ja t-paidoissa lusmuilun jälkeen teki mieli edes hiukan pukeutua. Valintana Hennesin kaksivärinen tulppaanimallinen sydänhame, harmaa trikoopaita, sukkahousut ja korkokengät. Hiukan ladyelämää kaiken laiskottelun sekaan.

Keskiviikkona oli pitkänpitkä työpäivä suunnitellen ja järjestellen leiriasioita. Voi tätä kirjojen määrää, puhelimia, tietokoneita ja kaiken maailman monisteita mainitsemattakaan. Kotitoimiston asuna taas rakas raitapaita, polvihousut ja pinkki Indiskan myssy. 

Torstain koittaessa iloinen matkalainen suuntasi kohti Joensuuta ja Juukaa, päällä lohenvärinen pääkallotoppi, farkut ja koripallotossut. Joskus kuvatkin onnistuu täydellisesti! 

Perjantaina jätettiin Jennin kanssa Juuka taakse ja suunnattiin itärajalta Suomen halki länteen, kohteena Oulu ja herättäjäjuhlat. Matkalla kuunneltiin reggaerekkaa ja pääasiassa näytettiin urpoilta.. :D Matkalla farkut ja harmaa reikäkoristeinen t-paita, perillä valkoinen talkoopaita ja perjantain tehtäviin kuuluva kolehdinkerääjän nauha. 




Ja koska me lähdettiin festareille, saatettiin me käydä myös vähän humpalla. Päivällä shoppaillessa löytyi nümphin hauska mekko, jossa on erikoinen leikkaus ja pitsiyksityiskohdat. Mekon voi kiskoa joko paidaksi, tai pitää pitkällä helmalla ihan kunnolla mekkona. Selän juju on iso reikä, joka keventää edestä raskasta mekkoa kivasti. Koitettiin kovasti onnistua taidekuvassa hienon seinämosaiikin kanssa. Lähinnä onnistuttiin taas urpoilussa. :P


Sunnuntain asukuva onkin sitten ottamatta, tosin meikin puhdistamista varten piti napata teltassa yöllä kuva. Ajatelkaa miten nautinnollista on nukahtaa luonnon helmaan. Naama kertoo paljon... :DD







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti