maanantai 25. lokakuuta 2010

Day 20

Etätyöpäivä takasi kotona hengailun polvihousuissa pitkälle iltapäivään. Terraarion palanut lamppu ajoi kuitenkin liikkelle ennen aikojaan. Illan kitaratreenit ja tieto Hurriganes-biisin opettelusta inspiroi vaatevalintoja, joten päädyin melko rockhenkiseen settiin. Mustat MicMac pillifarkut, punaiset koripallotossut, Ramonespaita, myssy ja nahkarotsi sai palvella kitaran tapettina tän päivää. Tän päivän tyyli on aika kliseisen rock. Toisaalta se kiehtoo ja toisaalta naurattaa. Blogin pitäminen on antoisaa, koska tällä tavalla kokeellisten asukokonaisuuksien päivistäkin jää dokumentti ja niihin voi myöhemmin palata. Tässä tätä päivää kuvin ja tunnelmin. Ensimmäinen kuva demonstroi melko hyvin mun jokaisen lähdön. Valtava kiire ja huiske, kamat levällään ympäriinsä ja kello on jo niin paljon, että piti olla jo.
Hey Ho Let's Go! Ja kiireesti













Muiden blogien innoittamana kävin kiertelemässä myös kirpputoreja. En ole mitenkään vakioasiakas, koska koen, että vaatekasojen penkominen ja helmien löytäminen on vaivalloista saavutettuun hyötyyn nähden. Tänään valikoimaa pengottuani päädyin kuitenkin jopa ostamaan pari vaatekappaletta, jotka varmaan päätyvät päälleni myöhemmin. Ei siis aivan turha reissu vastenmielisyydestään huolimatta. Ehkä seuraavalla kaupunkireissulla katsastan jonkun isomman paikkakunnan tarjontaa. Täällä kun pöytiä tuntuu valikoimasta päätellen pitävän erilaiset kuolinpesät tai hyvin rahanahneet ihmiset, jotka koittavat päästä turhasta krääsästä eroon. Toivottavasti heräteostokset löytävät käyttöön saakka ja saisin positiivisen kokemuksen kirpputoreista. Voisihan tuollainen neulan etsiminen heinäsuovasta olla jopa ihan hauska harrastus. Hyvät vinkit kelpaa!

6 kommenttia:

  1. Jäin miettimään missä siun pää on tossa ekassa kuvassa :D

    VastaaPoista
  2. Poistin sen turhana koska näytin lihavalta. Tuossa kuvassa on ainoastaan toinen jalka, selkä, arse ja ranne. Mitä sitä ihminen muuta elääkseen tarvitsee?

    VastaaPoista
  3. Minnuu vaan naurattaa tuo kuva.Tulee mieleen se säkenöivä voima-tanssi vuodelta nakki ismon keikalta :D

    VastaaPoista
  4. Haha! Mutkun kaikki tahtoo elää!

    VastaaPoista
  5. Toi just nykyään joillain kirppareilla ärsyttää että siellä on vuosia samat tavarat eikä niissä pöydissä vaihdu tavara ollenkaan. Nykyään yritän välttää niitä mutta välillä ne pöydät tulee pakostakin vastaan. Tykkään käydä kirppareilla, mutta aika harvoin niissä tulee nykyään käytyä just ton takia ettei siellä oikein tavara vaihdu.

    VastaaPoista
  6. I'm Lacking: Jep! Ensinnäkään en ymmärrä millä lihaksilla niitä pöytiä pidetään pystyssä vuodesta toiseen. Toisekseen, jos joku tavara/vaate on myyjän mielestä ihan turhaa paskaa, ei ehkä kannata pyytää siitä määrätöntä määrää euroja. Ihmisten arvostelukyky tuskin on keskimääräistä kehittyneempi kun puhutaan omasta tienaamisesta ja romusta eroon hankkiutumisesta. Itsekö pitäisi tämäkin asia järjestykseen laittaa? :D

    VastaaPoista