sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Day 11 & 12

Day 11 Vuorossa leirieleganssia, jossa tärkeintä on lähinnä se, että ei palele ja on mukava olla. Rönttövaatteilla ja asennepaidoilla siis mennään. Nuoria riemastutti uus tukka, päräyttävin kommentti oli ehkä, "Enila, leikkaatsä siis aina itse sun hiukset?" Jep, siihen tällä juuri pyritään. Tässä siis mahtavinta itselaukaisumatskua lauantai-illan huumasta. Huomaa toki myös linttaanastutut feikkivansit ja leirien vakiovarustus kesät talvet, pipo. God damn musta tuntuu tyylikkäältä. Myös te lukuisat lukijat varmaan nautitte tästä ihan täysillä. (Näitä on sit luvassa 2kk vuodesta, tässä vasta esimakua!)













Sunnuntain kotiinpalun kunniaksi piti ottaa muutama tunti päiväunta, ennen leffaa. Tarjolla oli napapiirin sankarit ja toki se piti käydä kyyläämässä. Timo Lavikaisen loistavasta luonnenäyttelemisestä saa nauttia ihan laittoman harvoin. Ja sulattihan se tälläkin kertaa sydämen <3. Hiukset pystyyn unen suomalla varaslähdöllä, neonvärihuppari niskaan ja ihmisten ilmoille. Turvafarkut toi tarvittavan suojan pahaa ulkomaailmaa vastaan.
iloisen harittavat ja verestävät silmät taas on tulosta liian vähistä yöunista, kuivasta sisäilmasta ja päiväunista. How classy! Pikkuhiljaa alan ehkä kyseenalaistamaan kykyäni dokumentoida ulkonäköäni ihan oikeasti joka päivä... Huomenna alkaa muutaman päivän loma, jospa sitten. Huomenna on muutenkin hyvä aika aloittaa kaikki. Samalla voisin kai opetella poseeraamaan. Itsetunto, kuka se on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti