tiistai 19. lokakuuta 2010

Day 14

Toinen loma-aamu alkoi reipashenkisesti verotoimistossa, jossa tiedustelin mahdollisuutta erota valtiosta. Kuulemma ei käy, eipä tietenkään! Irwiniltä terveisiä.. Virastoasioille ja ruokakauppaan raahauduin näinkin angstisissa aamuvaatteissa:
Veromodafarkut, Luv Bunnyn horrorteeppari, varustelekasta ostettu aavikkohuivi, Superfitin talvikengät ja omituisen A-linjansa vuoksi liki käyttämättä jäänyt Linkin neulehuppari, joka oikeastaan onkin ihan kiva. Featuring siisti ja toimiva naulakko.










Mutta, niin vaan synkeä ja sateinen veronvihauspäivä kääntyi kertaheitolla enkelikuorojen lauluksi ja torvisoittofanfaareiksi. Pienestä voi ihminen olla onnellinen. Uusi nahkatakki löytyi juuri sellaisena, josta olen haaveillut. Pikkusievät bolerot voi unohtua kaappiin ihan tasan ikiajoiksi. Niittejä ja nahkaa voi yhdistää toki ihan mihin vaan! Huomaa toki myös kokovartalokuvan Opie-henkinen pipa. Ehkäpä mut voitais kohta palkata Sons of Anarchyyn statistiksi. Seuraa leuhotusta, leuhkimista ja leijuntaa nahkatakkiposetuksen muodossa:



Ihana, ihana, ihana! Etenkin hameiden ja mekkojen kaverina tuon täytyy vaan toimia. Kuvissa lisäks Björn Borgin niittitöppöset ja seppälän pussihame, nahkasoljilla ja leveällä resorilla.

3 kommenttia:

  1. siistii,niin siistii! ihana tää siun blogi..meilläkii on oma blogi,muttenoo ehtiny ainakaan vuoteen sitä kirjottaa. kysele miulta osote jos haluut lukasta.. Kirsi

    VastaaPoista