perjantai 22. lokakuuta 2010

Day 17

Koulutuksen toinen päivä, joten vaatteissa oli pakko tyytyä niihin vaihtoehtoihin, joita ehti kotoa lähtiessä pakata. Onneksi oli kivat vaihtoehdot ja yhdistelmä sukkahousut+polvihousut+korkokengät tuntui kivalta koko päivän. Henneshousujen kaverina saman firman t-paita ja Ginan neuletakki, joka on kyllä jokapäiväinen lemppari liki kaiken kanssa. Onnistuneet vaatteet ja käyttökelpoiset just tälle päivälle. Pitkät isot violetinharmaat helmet oli päivän ainut koru ja massiivisuudessaan onnistunut valinta muuten yksinkertaisten vaatteiden kanssa.
 Mutta asiaan! Ketä huijaan tarinoimalla päivän asusta kun norjalainen parhaus OnePiece JumpIn odotti mua postissa töistä tullessa. Nilkoista päälakeen silkkaa collegeparhautta suljettavalla hupulla ja vetskari & kengurutaskuilla. Ja innostuinhan sitten vähän poseeraamaan, ja vielä vähän enemmän. Mikä maailman mahtavin idea, lököilyhousut ja huppari samassa vaatteessa. Tän täytyy olla uusi crocsit. Kohta joka erkillä on oma lörttöhaalari, jossa kulkee talkoista häihin. Tuon haalarin sisään voi muuttaa! *innostus*.

Nauttikaa ihmeessä myös tän blogiohjelman mahtavan helposta käytettävyydestä ja loogisesta ja toimivasta koodista näiden kuvien sijoittelun suhteen. <3

4 kommenttia: