keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Day 167

ihanan aurinkoinen ja keväinen tiistai. Sen kunniaksi tosi keväiset vaatteet. Farkkushortsit hennesiltä, samoin valuva musta toppi, Seppälän neulehihat ja Björn Borgin niittitöppöset, joilla juuri ja juuri selviytyi loskassa. Kohta alkaa olla rakkaiden kumisaappaiden kulta-aika. Aurinkoa oli niin, että kuvatkin paloi läpi. Eipä juuri haittaa! :)



















Jonkinlaista kevään riemua on havaittavissa myös nahkansa luoneella Tirrrillä. Kamala vauhti ja utelias tutkailu päällä kaverilla. Terraariosta ulos pyrkiminen ja gekkotanssi näytti siltä, että kaveri oli syytä ottaa hetkeksi lenkkeilemään isommille areenoille. Käsikesyys on taas likimain palannut ja utelias poika viiletti pitkin sohvaa ja käsivarsia innoissaan. Talvet piilossa köllöttävä laiskanpulskea lisko on vetänyt nyt kyllä turbovaihteen päälle. Huikea kaveri :) Illalla asun yläosaksi vaihdoin tummanharmaan Hennesin sporttimalliston collegepaidan ja myssyn lättänän tukan hukkaamiseksi.

 

 

 

2 kommenttia:

  1. Nuo farkku shortsit sukkahousujen kanssa on tosi hyvän näköinen yhdistelmä. Huvittavaa miten nopeasti muoti muuttuu. Muutema vuosi sitten olisi ollut ihan ihmeellistä, jos joku olisi laittanut sukkahousut shortsien alle.

    Itse olen odotellut sitä, koska sukkahousut hyväksytään miehillekin. Itsekin ottaisin jo mielelläni shortsit käyttöön, mutta ei oikein tarkene vielä ilman noita sukkahousuja. Eikä pitkät kalsaritkaan tunnu hyvältä vaihtoehdolta shortsien kanssa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Tykkään itsekin, voi jo vähän leikkiä kevättä, eikä silti tarvitse jäätyä. Harmi kyllä, että miesten pukeutuminen on vielä kaikesta huolimatta tosi konservatiivista ja vaihtelee huomattavasti vähemmän vuosittain.

    VastaaPoista