maanantai 14. helmikuuta 2011

Day 131

Kolmen asun aikaansaamattomuuspäivä, joka vahingossa ihan vähän kääntyi muutamien asioiden tekemiseksi. Listaan, sillä laiska töitään laskee:
-Organisoin tiskaus- petivaatteiden puistelu- ja imurointioperaation, osallistumatta näihin muuten.
-Värjäsin oman ja toisen tukan.
-Tyhjensin kierrätyskaapista säkillisen lasijätteitä, toisen metallijätettä ja pussillisen pattereita ja sain ne jopa kierrätyspöntöille saakka.
-Leivoin leipää ja tyhjentelin kaapeista kaikkia pussinpohjia.
-Täydensin äkkiä kaappeihin varantoja, ettei vaan näännytä nälkään.
-jaksoin katsoa aivan kokonaisen elokuvan, joka oli melko mahtava. (Black Swan, kerta teitä kiinnosti tietää)
-kävin kitaratunnilla ja opettelin uusia juttuja, sen lisäksi, että muistin vielä vanhatkin viime viikon aikana treenatut.
-Leffan ajan nostelin käsipainoja ja kun luovuus loppui, myös loikin ne kädessä ja tein kaikenlaista muuta mukaurheilullista.
-Päivitin blogia pariinkin otteeseen.
-Hengästyin kaikesta reippaudestani listatessani muutamia säälittäviä saavutuksia...

Tässä asut:
 Päivän sporttikuteet from head to toe tarjoaa Hennes. Polvihousut ja treenipaita.
Kauppareissulle vähän meiningillä, "no äkkiä jotain, FAK! -24" Ihmiselle, joka ei ymmärrä hanskojen ja välihousujen merkitystä, alkaa olla jo kohtalokkaan kylmä. Pipoa silti pidän, on lukeman edessä plus tai miinus. Indiskapipon kaverina intianpuuvillahousut Barcelonasta, Hennesin harmaa huppari ja epäsopivat sukat.
"Joojoo, olenkin lähdössä ihan just. Tämä juttu enää" napunapunapu. Tässä syy, miksi saavun joka paikkaan noin 15 sekuntia myöhässä.
Hiustenvärjäyksen jälkeen tuli myös vaihdettua vaatteita. Kitaratunnille Veromodan farkuissa ja Hennesin luurankopaidassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti