lauantai 5. helmikuuta 2011

Day 119

Viimeinen ehjä reissupäivä oli pyhitetty haahuilulle, ostoksille, tuliasten etsimiselle ja ympäristön ihailulle. Aamupäivä tutkailtiin La Sagrada Familiaa. Antonio Gaudin uskomatonta elämäntyötä, jota on rakennettu vuosisata, ja jatketaan valmiiksi saamiseksi varmaan toinen mokoma. Huh mikä paikka! Luulisin, että vaikka kirkossa luuraisi vuoden, ei silti olisi vielä lainkaan perillä sen kaikista uskomattomista symbolisista ja luontoon, sekä Raamattuun liittyvistä yksityiskohdista. Huikea paikka, suosittelen ehdottomasti kaikille. Kirkkoa tutkiessa myssy, simpsonin värinen trikoopaita, Horrorteeppari ja shortsit paksujen sukkahousujen kanssa toimivat hyvin. Kaupungille lähtiessä lisäsin asuun hupparin, päivä oli auringonpaisteesta huolimatta melkoisen viileä.



Tuliasostoksilla kauppahallin portilla. Uskomattomia nuo lihatiskit ja ylipäänsä koko kauppahalli ylitsevuotavan tarjonnan ja satojen ihmistensä kanssa.












 Illalla suuntasimme päivälliselle Thai Loungeen, tursitioppaan suosittelemaan ravintolaan, jonka löytäminen edellisenä iltana koitui melko haasteelliseksi tehtäväksi. Barcelonassa oli kauppaketju nimeltä Desigual, ja myymälöitä oli varmasti enemmän kun Tukholmassa H&M-liikkeitä. Desigualin tyyli on tosi omaleimainen ja tunnistettavissa, värejä, muotoja, tilkkutöitä, kukkia, ja hengästyttävää suunnittelua. Värikylläiset ja kukalliset vaatteet eivät omaan vaatekaappiini näyttäneet kuuluvan, mutta ihanan hameen löysin noin kaksikymmentä liikettä tutkittuani. Musta löysä ja pussihelmainen, megataskuin varustettu hame oli juuri täydellinen matkamuisto itselle. Kivaa, jujulla varustettua perushametta arkikäyttöön olenkin etsinyt jo vaikka kuinka kauan. Asuun yhdistelin lisää valuvaa kangasta, musta, valuva ja hiukan pussimainen megatoppi, musta perusmallinen neuletakki ja kiilakorkokengät. Asu oli valmis ja miellytti kovasti. Lempparilevykaulakoru poikkeamaan mustasta yleisilmeestä ja matkaan. Toimii!
Turistipönötystä ja asukuvaa Gaudin suunnitteleman Casa Milan ovella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti