tiistai 16. marraskuuta 2010

Day 42

Synttäripäivä edellytti pukeutumista kolmeen kertaan. Käytännöllisyydestä ei pliis sanaakaan. Päivä siis rakentui matkasta entiseen opiskelukaupunkiin, alumni-illasta, jossa piti midisti edustaa ja karaokekierroksesta paikallisissa, ihan vaan bilehengessä. Kuvaajaltakin päivä vaati, kuvat ei siitä tosin todista. :D Päivän asut siis:
Ekassa kuvassa Hennesin harmaa vakosamettihame ja Cupcakecultin huppari eli perussetti matkustamiseen tai mihin vaan rentoiluun.

 Toisessa kuvassa päästään jo alumni-iltaan ja vaatekerran kuvaukseen, siinä vaiheessa kun kuvaaja hermostui mun kritiikkiin, joten: Kauimmin etsitty levykaulakoru, violetti t-paita ja Jyväskylästä shoppailtu pallokuvioinen bolero. Alemmassa kuvassa myös Seppälän pussihame, ihana. Ei sit muuta :D

Kato ny mikä pygmi sä oot!


Bilevaatteista sen verran, että jo päivällä totesin niiden olevan kitch, camp ja horror. Lisukkeena siis luurankopaita Hennesiltä, solkihame Seppälästä ja iki-ihana nahkatakki. Kahdessa edellisessä asussa myös Björn Borgin niittitöppöset. Ei tässä muuta, huomenna ehkä kalsarikuva. Päätellen siitä, että kaikki laukun tavarat on puettu päälle samana  päivänä.

2 kommenttia:

  1. Mun on nyt pakko kysyä: miten ihmeessä sulla riittää itsekuria ottaa kuva JOKA PÄIVÄ ja vielä kirjoittaa pukeutumisestasi? Ihana idea, mutta mä tiedän etten mä jaksaisi kahta päivää pisempään. :D

    VastaaPoista
  2. Vähän on askarruttanut itseäkin, mutta toisaalta onpahan harrastuksia. :D Ja mikäpä mulle oliskaan mieluisampaa kun itsestäni jaarittelu. Vuoden vaatedokkari tuntuu niin houkuttelevalta, että vielä ei ole tehnyt tiukkaa. Toivottavasti ei alkaiskaan tökkiä. Ehkä itsekuria suurempi syy on se, että kun alkaa omaehtoisesti tehdä jotain kärsivällisyyttä vaativaa niin ei sit halua antaa periksi.

    VastaaPoista