lauantai 13. marraskuuta 2010

Day 39

Yllättävä mahdollisuus shoppailureissuun Jyväskylässä, oli hyödynnettävä, vaikka ostostelu ja kaupoissa kiertely sekä tungoksessa hengailu ei lempiharrastuksiini todellakaan kuulu. Nurkan takana kolkutteleva isänpäivä kuitenkin puolipakotti ostoksille ja tarttuihan matkaan sitten paljon muutakin haaveiltua ja suunniteltua. Suurempiin heräteostoksiin en ihme kyllä sortunut. Ostokset varmaan löytävät käyttöön lähiaikoina ja saavat siten oman osuutensa julkisuudesta. 

Pakko on kuitenkin leijua kaulakoruostoksellani. Olen etsinyt kuukausia juuri tietynlaista kaulakorua, jollaista en ole tietääkseni nähnyt koskaan missään, vahva tarve sille kuitenkin on ollut. Vahva mielikuvitus on toisinaan hankala kaveri. Pystyy täysin visualisoimaan mielessään vaatteen, korun tms, jonka ehdottomasti haluaa, mutta ei löydä sellaista mistään. Tähän yhdistettynä kädettömyys kaikissa käsitöissä, ompeluksissa ja askartelujutuissa, aiheuttaa tosi suurta turhautumista. Kuukausien etsiminen ja kysely ei kuitenkaan ollut, turhaa, sillä tänään Jyväskyläläisestä Bijou Brigitte- koruliikkeestä löytyi niin liki toivotunlainen kaulakoru, että kannoin sen kotiin innostuksesta hihkuen. Ihanat lommoiset, erikokoiset ja limittäiset metallilevyt miellyttävät silmää ja koru on kertakaikkisen ihana. Muutenkin huomasin reissussa ihmeellisiä harakkamaisia piirteitä. Käytän koruja tosi vähän, pääasiassa joitain helmiä ja samoja sormuksia päivittäin. Nyt kuitenkin kiertelin koruliikkeitä ja vaatekauppojen koruhyllyjä tosi pitkään. Likimain kaikki näytti ihanalta ja kivalta. Ehkä tulevaisuudessa on luvassa lisääntyvissä määrin koristautumista ja koruilla asustamista. 

Shoppailuasuna oli perusmustat pillifarkut, Björn Borg- tossut, Hennesin rinkulahuivi ja Seppälän villakangastakki, johon ihastuin erityisesti kauluksen vuoksi. Koristeena muumien mörkö- pinssi, jonka minulle valitsivat viisi ja seitsemänvuotiaat veljekset. Poikien mukaan mörkö oli minulle juuri sopiva, "ihan kun sä". Lasten suusta se totuus jne. :D Sisävaatteina musta perustoppi, jonka päällä löysä pääkallotoppi Ginasta, ja Hennesin neuletakki. Mukava päivä ja muutama kiva uusi hankinta. Päivän musiikkina Stam1nan Vanhaa Paskaa- levy, joka on koottu vanhoista demoista. Mainio setti, joka toimii korvaani huomattavasti nykyistä tuotantoa paremmin. Kaikille vuodet eivät ole armollisia. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti