tiistai 3. toukokuuta 2011

Day 208

Iltaduunia ja säitä uhmaava vaatetus. Kyllähän sisätiloissa tarkenee keinokuituneuleessa, polvimittaisissa ohuissa haaremihousuissa ja sukkahousuissa, mutta pyöräillessä melkein tuntui viileältä. Mutta stailaus on stailaus ja sen vuoksi voi vähän kärsiä, oli mulla matkalla suojana nahkahanskat, iso huivi ja canvastakki, joten eipä nuo polvihousut hametta huonompi vaihtoehto ole. Sentään ollaan plussan puolella, joskin niukasti. Kenkinä toiset uutuushankinnat. Vagabondin ballerinat, joiden kärjessä kiva nahkaan pakotettu kukkayksityiskohta. Voisin leuhkia uusilla kengillä erikseen jonkun postauksen kaveriksi kunhan saan aikaiseksi kuvata niitä.

2 kommenttia:

  1. Hirveesti vaihtelee noi ilmat tai ennen vappua oli jo tosi lämpimiä päiviä ja nyt taas hirveen kylmä. Esimerkiksi eilen oli aamulla pakkasta -5 astetta eikä illallakaan mikään kovin lämmin ollut. Mulla on muutama keinokuituneule ja kyllähän ne näyttää lämpimiltä, mutta eivät sitä todellakaan ole jos tuulee.

    VastaaPoista
  2. Noi neuleet myös hiostaa sekunnissa, mutta ei taas lämmitä samalla tavalla kun pitäisi. Mutta onhan se unelmanpehmeä. Ja kivan näköinen, kunnes nyppyyntyy. Viikonlopuksi olisi kai tarjolla ~20 astetta. :)

    VastaaPoista